Massage i hjemmet

Massage i hjemmet - Du kan selv

Massage i hjemmet behøver ikke at være avanceret

Du hørte nemlig rigtigt, enhver kan finde ud af det. Sidder du og drømmer om at udvide dine kompetencer indenfor massagefeltet, og ved du ikke helt hvordan du skal komme igang? I så fald kan vi hos Massagebutik hjælpe dig godt på vej.

Vi har alt indenfor massage til både hjemmet, arbejdspladsen og såvel også til erhverv. Med vores massageprodukter kommer man rigtigt langt indenfor de behov du måtte have.

En god start i massageuniverset ville være at finde nogle massageøvelser som nemt kan udføres i hjemmet. Disse findes der super mange af.

Nogle eksempler på massageøvelser man kan foretage sig i hjemmet ville være følgende:


Massageøvelse #1 - Massagebold

Massageøvelse til hjemmet - alt indenfor massage i hverdagen - nemt og effektiv massageøvelse med tennisbold

Find en tennisbold, eller et andet objekt som er af cirka samme størrelse som en tennisbold, og læg dig ovenpå den. Rul rundt imens du presser din kropsvægt ned imod bolden for at lindre eventuelle rygsmerter og for at løsne dig op i kroppen. Find forskellige fokusområder hvor du kunne have ondt eller ømheder i muskler, for at lindre stress og ømhed - En super simpel og effektiv massageløsning hvis du spørger os.

Læs mere om massagebolde her.

 


Massageøvelse #2 - Massagebriller

Massagebrille-til-øjenmassage

Denne øvelse kræver at du tager ud og investerer i et par massagebriller.

Øjenmassage er utrolig dejlig og lindrende for hovedet. Især er det godt hvis du er spændt om øjnene, lider af hovedpine eller migræneanfald.

Vi anbefaler at bruge dem hver dag eller hver anden 15 min. enten når du står op eller går i seng. Hvis du vælger at bruge dem 15 min. inden sengetid, vil du også opleve, at du mindsker stress og sover bedre.

Underliggende skaber du beroligende afslapning. Selve massagebrillen kræver ikke meget af dig, udover at du giver den tid til at gøre sit arbejde og bruger den jævnligt. Ligesom træning er det vigtigt at holde dig selv ved lige.

Læs mere om massagebriller her.

 

Med en massagebold kan man komme langt

Hvis du godt kunne tænke dig lidt flere massageøvelser i hverdagen, så er en massagebold det bedste sted at starte. Vi anbefaler at anskaffe en massagebold hvis man er ny i massageuniverset, og godt kunne tænke sig at starte ordentligt op. En massagebold kan bruges til super mange gode øvelser, og hvis du er på udkig efter et massageapparat som kan hjælpe til en bedre og mere varieret massageoplevelse i hjemmet, så er en massagebold det bedste go-to.

Her er 2 massageøvelser man kan foretage sig i hjemmet med en massagebold:

  1. Læg dig på ryggen og placer massagebolden i nakkeområdet, herefter drej fra side til side for at lindre smerter og muskel ømheder i nakken. En super effektiv øvelse som samtidig kan hjælpe med hovedpine eller stres.
  2. Få hjælp af et familiemedlem eller ven til denne øvelse. Læg dig på maven og bed din ven om at rulle massagebolden rundt på din ryg. Dette hjælper med muskel ømheder i rygsøglen og stres. Massageøvelsen er ideel til dig som enten sidder meget ned ved kontor eller andet i løbet af en dag.

Vi håber at disse øvelser og massage tips og tricks har været til stor hjælp. Nu er du i hvert fald godt på vej til at blive den fødte massage ekspert i hjemmet. Det er super simpelt og enkelt at komme godt igang og vi håbe at vores blogopslag har været behjælpeligt til at få dig godt på vej med massage i hjemmet. Du kan selv nå langt med massage derhjemme - Især med et godt arkiv af gode massageøvelser som man laves overalt.

Se vores store udvalg af massageapparater her.

Tilbage til blog