Massagepistol test

Massagepistol test - Bedst i test 2022

Massagepistoler kan effektivt bruges af alle, og fungerer ved at give masserende og gentagende stød til musklen – den anderkendte metode hedder slagterapi. Vælg selv om det skal være en blid eller hård massage, eller om det skal være vibrerende, roterende eller pulserende slag fra massagehovederne. Det vigtige er, at det passer til dine behov og du selv kan vælge mellem de forskellige funktioner.

Vi anbefaler generelt at du finder en massagepistol, der har forskellige programmer, flere massagehoveder, og som holder længe på batteriet. Så kan du have massagepistolen med i fitness, kontoret eller hvor end du skal hen.

Vores massagepistol test tager udgangpunkt i 3 forskellige modeller, som efter vores vurdering er nogle af de bedste massagepistoler i 2022. Det vil sige at vi kårer en bedst i test og kigger på eksperters meninger.

Denne test giver de de bedste forudsætninger for at kunne vælge den helt rigtige massagepistol som passer til dine behov. For nogen handler det om kvalitet og andre prisen - vi kigger på alle mulighederne her.

Det her bør du overveje inden du køber en massagepistol:

 • Effektivitet: Effekten (RPM) varierer fra model til model, derfor skal du være opmærksom på, om modellen du køber, har høj nok RPM til at kunne virke effektivt på dine muskler.
 • Batteritid: Hvor ofte bruger du din massagepistol og hvor meget? Nogle gange giver det god mening at have et batteri der holder.
 • Størrelse: Hvis den lige skal passe i kufferten eller sportstasken, er det vigtigt at kigge på størrelsen.
 • Design: For os handler det om materiale, brugervenlighed og hvor behagelig den er at arbejde med - et godt design spiller bare.
 • Støjniveau: Vi vil helst undgå at have en massagepistol der lyder som om den nedbryder beton på vores arm, det er bare ikke lige så afslappende.

 

Kompakt Massagepistol Havit hc1243 - Funktionel mod ømme muskler og træt krop

Bedst i test massagepistol - Anbefalet af Massagebutik.dk

✅ 100% tilfredshedsgaranti
✅ Stort og anderkendt brand

kompakt-massagepistol-havit-hc1243
KUN 398 kr. køb Kompakt Massagepistol Havit hc1243 her.

Vi har vurderet Kompakt Massagepistol Havit hc1243 som bedst i test, fordi det er et uundværligt redskab til ømme muskler og en træt krop. Massageapparatet giver en dybdegående massage, som øger blodcirkulationen og får musklerne til at slappe af
 • 4 forskellige massagehoveder til alle muskler
 • 5 hastighedsniveauer (1200 - 2200 RPM)
 • Vejer kun 400 gram

 

Anmeldelse af Kompakt Massagepistol Havit hc1243

4 forskellige massagehoveder.

Leder du efter en massagepistol som kan ramme alle musklerne på kroppen og løsne dem op, så skal du vælge denne. Med de 4 nøje udvalgte massagehoveder er du sikker på at kunne ramme den helt rigtige muskelgruppe. 

5 hastighedsniveauer.

Selvom der er tale om en mindre model, så får du rigtig meget styrke for pengene, som sikrer at du kan give dig selv en pulserende hård massage.

Vejer kun 400 gram.

Optimering af fitness rutine, afslapning på ferie eller noget helt tredje. Hvis du skal have en massagepistol med på farten skal den være let og elegant. Med de kun 400 gram er dette en klar vinder og et perfekt køb i forhold til andre.

 

✅ Vejer kun 400 gram

✅ 4 forskellige massagehoveder

✅ God styrke i forhold til størrelse

✅ Fåes fra kun 399 kr.

✅ Lavt lydniveau - 50dB

❌ Ikke lige så effektiv som større modeller

❌ Fungere ikke optimalt til ekstrem træning

 

Vores vurdering:

Denne massagepistol er perfekt til dig der skal bruge en alsidig massagepistol til næsten igen penge. Den er af højeste kvalitet, men har medtaget de bedste massagehoveder og sikret en lav vægt. Samtidig med at du både kan få en blid og forholdsvis hård massage ud af den.

For kun 398 kr. får du et fantastisk god massagepistol, som kan holde i mange år.

 

Kompakt massagepistol Havit mg1501 - stimulerer bindevæv og øger blodcirkulationen

kompakt-massagepistol-havit-mg1501

Køb Kompakt Massagepistol fra Havit til kun 499 kr.

Til dig der gerne vil have lidt flere bank af massøren. Den når op på 3.200 RPM på højeste hastighed og giver en æltning selv en pizzadej ville elske. Kombineret med de 4 massagehoveder, kan du nemt og effekt løsne op i dine muskler.

 • Lang batterilevetid pga. 2.600 mAh batteri
 • 3 hastigheder maks 3.200 RPM
 • 4 massagehoveder

Anmeldelse af Kompakt massagepistol Havit mg1501

3 hastigheder op til 3200 RPM:

Færre hastigheder, men stadig effektiv og god. Hvad enten du ønsker en blid massage på 1600 RPM eller en pulserende hård massage på 3200 RPM, så kan denne massagepistol klare det for dig. Der er skåret flere niveauer fra, så der kun er de mest nødvendige, for at sikre andre features.

Lang batterilevetid:

Der er blevet puttet et forholdvist stort batteri i denne massagepistol, som sikrer effektiv behandling i 4-6 timer inden opladning. Samtidig med at de har hold vægten nede på omkring 400 gram, hvilket gør den super behagelig at bruge over en længere periode.

 

✅ 3 hastigheder op til 3200 RPM

✅ Godt batteri 2600 mAh

✅ Lavt lydniveau maks 50dB

✅ Kun 400 gram

❌ Lidt glat i designet

 

Vores vurdering:

Denne massagepistol minder meget om vores testvinder. Dog er den lidt anderledes og et godt valg hvis du ønsker en lidt hårdere massage da den kommer helt op til 3200 RPM. Prisen stiger også med 200 kr. derfor er det vigtigt at vurdere om det er nødvendigt. Ellers er der tale om en rigtig god massagepistol som de fleste vil kunne bruge med stor succes.

 

Massagepistol Havit Hakii Wake - Reducerer led- og muskelsmerter

massagepistol-havit-hakii-wake

Køb Hakii Wake Massagepistol til kun 649 kr.

Vi har fundet denne, til dig som træner og gerne vil have en massagepistol med lang batterilevetid. Der er ikke noget værre end at komme op i fitten, have glemt høretelefoner eller massagepistolen mangler strøm. Med Hakii Wake Massagepistol slipper du for at skulle lade den op hver dag og kan være sikker på der stadig har power.

 • Perfekt til træning og restituering
 • Stort 4800 mAh batteri

 

Anmeldelse af Hakii Wake Massagepistol

Perfekt til træning, afslapning og smertelindring

Det ergonomiske design gør den behagelig at bruge ofte og sikrer den bedste behandling. Især oplever vi at kunne reducere restitutionstiden og maksimere træningsresultater - hurtigt og effektivt.

Stort 4800 mAh batteri

Det store batteri sikrer at Hakii Wake Massagepistol kan ligge på standby i op til 36 dage og være aktiv i over 6 timer. På den måde kan du "næsten" altid være sikker på at have strøm til at løsne op i dine muskler efter en intensiv og god træning.

 

✅ Stort 4800 mAh batteri

✅ Perfekt til træning og restituering

✅ Ergonomisk design

Kun 3 massagehoveder

 

Vores vurdering:

Hvis du træner jævnligt og gerne vil tage den til det næste skridt, er denne massagepistol perfekt til dig. Den er lavet til træning med sit store batteri og ergonomiske design, som sikrer du altid kan bruge massagepistolen.

 

Tilbage til blog